Контакт

Name

Email *

Message *

Епизода 1 - Солунски патрдии - ТВ Драма

Сомнително лице - Ново видување

Хихирику

Сомнително лице (1985)

Епизода 3 - Солунски патрдии - ТВ Драма

Епизода 2 - Солунски патрдии - ТВ Драма

Трето доба (1986) - 1 дел ТВ Драма

Трето доба (1986) - 2 дел ТВ Драма

Трето доба (1986) - 3 дел ТВ Драма

Вујко Вања - Театарска претстава

Вампирџија (2002) - Македонска ТВ драма

Парадоксот на Диоген (1961) - ТВ Драма

Кројач на дами (2001) - Театарска претстава

Рибарски караници (2004) - Театарска претстава

Комедијанти - Триумфот на комичарот епизода 6

Комедијанти - Наивноста на наивката епизода 5

Комедијанти - Маките на љубовникот епизода 4

Комедијанти - Тагата на трагичарот епизода 3

Комедијанти - Љубовта на примадоната епизода 2

Комедијанти - Јово покојникот епизода 1

Бунило (2009) - ТВ Драма

Време за плачење (2003) - ТВ Драма