Контакт

Name

Email *

Message *

Beauty and the Beast (1991) (HD)

the-beauty-and-the-beast-1991-hd-mtvretro.blopgspot.com

ИНФО:
Убавицата и ѕверот (англиски: Beauty and the Beast) е американски анимација – филм од 1991 година
во производство на компанијата Walt Disney Pictures. Објавен е на 22 ноември 1991 и е триесет филм во династијата на Дизни.
IMDB - Beauty and the Beast (1991)
Rotten Tomatoes - Beauty and the Beast (1991)